Groei door strategisch gebruik van sociale media.

Kom in contact met je doelgroep door sociale media in te zetten. Met behulp van de kanalen die passen bij jouw bedrijf krijg je de gewenste zichtbaarheid en naamsbekendheid. Geniet van de creativiteit van onze social media specialisten.

Interactie

Merkgericht

Naamsbekendheid

Sociale media spelen tegenwoordig een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Interactie met je doelgroep is essentieel. Veel bedrijven lopen tegen het probleem aan dat ze niet op regelmatige basis originele content kunnen bedenken. Herkenbaar? Onze sociale media specialisten maken samen met jou een passende contentplanning.

Onze sociale media specialisten hebben ruime ervaring in het beheren van de sociale media kanalen. Het begint met de zoektocht naar passende content in lijn van je huisstijl. Wij beschikken over professionele fotografen, videografen, copywriters en vormgevers. De combinatie van deze vier facetten zorgen voor unieke content waar je merk naar voren komt. 

Waar gaan jullie posten? Er zijn diverse kanalen waar je in contact kan komen met je doelgroep. Afhankelijk van je product of dienst zorgen wij voor een grotere naamsbekendheid. Wij doen dit op alle bekende kanalen:

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • Pinterest

Wil je liever zelf je social media kanalen beheren maar heb je een zetje in de goede richting nodig? Geen probleem, onze designers maken templates die jij zelf kan gebruiken. Wij denken mee welke content relevant en interessant is en jij doet de rest! Vraag naar ons social media starterpakket. 

Val op met originele content.

Interactie

Kom in contact met je doelgroep. Beantwoord vragen en realiseer ambassadeurs van je merk! Zo leer jij je doelgroep kennen en kan je daar je producten of diensten of afstemmen. 

Merkgericht

Onze designers bouwen aan je merk. Zo kun jij aan de slag met je core-business en ben je verzekerd van content die past bij jouw bedrijf. 

Naamsbekendheid

Vergroot je naamsbekendheid bij je doelgroep door consequent content te posten. Zo blijf jij ‘top of mind’ bij je klanten.  

Één contactpersoon

Je krijgt één vast contactpersoon voor al je projecten bij ZZPair. De projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt!

Het beste voor jou

Wij streven naar perfectie en denken met je mee.  Zo adviseren wij waar dat nodig is en werken we gezamenlijk naar het beste resultaat. 

All in

Afnemen voor wat je gebruikt vinden wij heel normaal. Om die reden hanteren wij zonder poes pas een overzichtelijk all-in tarief.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.