Wij denken mee
Oplossingen maak je samen
Wij werken met ZZP'ers
Deze noemen wij met een reden onze ZZPair Experts
Wij zijn jouw totaalpartner
Jouw externe marketing regel je bij ZZPair
Wij ontzorgen jou
Wij geloven in onze samenwerking
Previous
Next

PERSOONLIJK

Jij vraagt, wij regelen! Wij zijn geen standaard marketingbureau. Met onze unieke aanpak weten we altijd een specifieke oplossing te bieden. Bij ZZPair krijg je een vast contactpersoon met snelle, persoonlijke service.

MEEDENKEND

Wij begrijpen dat de duurste optie niet altijd de meeste geschikte is. ZZPair denkt met je mee en levert oplossingen die passen binnen jouw budget. Wij kijken ook naar de lange termijn: past deze oplossing over 3 jaar nog?

ONE-STOP SHOP

Marketing hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Met de ‘one-stop shop’ van ZZPair wordt alles voor je geregeld en we nemen enkel contact op wanneer dit echt nodig is. Zo kan jij weer verder met jouw werk.

EFFICIËNT

De efficiëntie van ons systeem zie je niet alleen terug in de werkzaamheden, maar ook op de factuur. Korte lijnen, slimme specialisten en praktische oplossingen. Dat scheelt tijd én geld!

TROTS

Wij zijn stiekem best trots op wat wij doen. Door onze sterke samenwerking met verschillende ZZP'ers kunnen we kwaliteit betaalbaar maken en een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

FULL-SERVICE & GESPECIALISEERD

ZZPair heeft een uitgebreid netwerk van specialisten op de meest uiteenlopende gebieden. Daarom kunnen wij zeggen dat we dé full-service marketing marktplaats van Nederland zijn, gespecialiseerd op alle gebieden.

Lara Fung
Lara Fung
2021-12-20
Na een vervelende ervaring bij een ander online marketing bureau in Groningen bij ZZPair uitgekomen waar ik enorm blij mee ben. Hoge kwaliteit en een uitstekende service! Zeker een aanrader!Zelf heb ik al maanden de SEO en SEA lopen bij ze, en afgelopen maand is ook mijn nieuwe website afgerond. Op alle fronten top!
Angela de Kam
Angela de Kam
2021-12-15
Jasper luistert goed en snapt daardoor feilloos wat je bedoelt. Goed bereikbaar en snel reagerend wat heel prettig is. Ook duidelijk in wat wel en niet mogelijk is binnen het budget. Heel fijn. Zeker een aanrader voor iedereen die een website wil laten maken.
merlijn
merlijn
2021-12-03
Een buitengewoon goede service en snelheid waarmee ze onze vragen over de website konden beantwoorden een dikke aanrader.
Iris van der Wal
Iris van der Wal
2021-12-03
Fijn samenwerken met ZZPair! Creatief, flexibel, betrokken en altijd bereikbaar.
jordy
jordy
2021-11-30
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ze bieden professionele hulp aan en komen altijd met een oplossing!
Bianca Visser
Bianca Visser
2021-11-30
ZZPair doet wat het belooft. Betrouwbaar, meedenkend, snel en professioneel. Niet alleen hebben zij voor mij een fantastische website gebouwd maar denken zij ook mee als het gaat om overige marketing zaken die je bedrijf naar een hoger level kunnen tillen. En het fijne.. alles onder 1 dak !
albert
albert
2021-11-22
ZZPair ondersteund mijn organisatie op het gebied van online & offline marketing. Leveren kwaliteit, denken goed met de klant mee en zijn betrouwbaar.
Dutch Performance Products
Dutch Performance Products
2021-11-22
Uitstekend contact en verstand van zaken. Fijn om mee samen te werken!
Gebrand Bakker
Gebrand Bakker
2021-10-05
Mooie belettering en super snel en mooi aangebracht! Top werk!
Rob Lode
Rob Lode
2021-09-20
Korte lijntjes, snel handelen en bijzonder creatief! Dit vat ongeveer mijn ervaring samen met die ik heb met ZZPair. Je wordt constant goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het project en er wordt echt met je mee gedacht. Aan alles merk je dat ze je niet helpen voor alleen even de korte termijn. In ons geval hadden ze snel voor ogen waar wij heen wilden met ons bedrijf. Hierdoor hebben we nu al bepaalde keuzes kunnen maken in de vormgeving van onze website wat absoluut van toegevoegde waarde gaat zijn. Ben je nog op zoek naar een echt goed bureau? Dan kan ik deze zeker aanraden.

Hoe werkt ZZPair

Het proces in zes stappen

Stap een

Jij hebt een marketingprobleem of -uitdaging. Dit laat je aan ons weten. Je kan ons bellen, mailen of je opdracht appen. Samen brengen we het project in kaart.

Stap twee

De oplossing: Samen met jouw eigen contactpersoon gaan we op zoek naar een oplossing die past bij jouw bedrijf en je budget.

Stap drie

De opdracht: We vertalen de oplossing naar een concrete opdracht. We bespreken de werkzaamheden en prijs aan de hand van een offerte.

Stap vier

Vergelijken en verbinden: Wij gaan op zoek naar de beste ZZPair Expert in ons netwerk. ZZPair vergelijkt alle beschikbare specialisten en kijkt daarbij naar het beschikbare budget.

Stap vijf

Concept en optimalisatie: De ZZPair Experts gaan voor je aan de slag en maken een concept. Natuurlijk krijg je de ruimte om, samen met de Experts, je concept te voorzien van feedback.

Stap zes

Oplevering: We gaan door tot jij 100% tevreden bent. Pas als dat het geval is leveren we het eindproduct op. Heb je daarna weer hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Ons team

Ons doel is om altijd een exceptioneel niveau van klanttevredenheid te bereiken om zo ook in de toekomst uw totaalpartner in de marketing te zijn. En natuurlijk veel plezier te hebben tijdens dit proces!