Wij denken mee
Oplossingen maak je samen
Wij werken met ZZP'ers
Deze noemen wij met een reden onze ZZPair Experts
Wij zijn jouw totaalpartner
Jouw externe marketing regel je bij ZZPair
Wij ontzorgen jou
Wij geloven in onze samenwerking
Previous
Next

PERSOONLIJK

Jij vraagt, wij regelen! Wij zijn geen standaard marketingbureau. Met onze unieke aanpak weten we altijd een specifieke oplossing te bieden. Bij ZZPair krijg je een vast contactpersoon met snelle, persoonlijke service.

MEEDENKEND

Wij begrijpen dat de duurste optie niet altijd de meeste geschikte is. ZZPair denkt met je mee en levert oplossingen die passen binnen jouw budget. Wij kijken ook naar de lange termijn: past deze oplossing over 3 jaar nog?

ONE-STOP SHOP

Marketing hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Met de ‘one-stop shop’ van ZZPair wordt alles voor je geregeld en we nemen enkel contact op wanneer dit echt nodig is. Zo kan jij weer verder met jouw werk.

EFFICIËNT

De efficiëntie van ons systeem zie je niet alleen terug in de werkzaamheden, maar ook op de factuur. Korte lijnen, slimme specialisten en praktische oplossingen. Dat scheelt tijd én geld!

TROTS

Wij zijn stiekem best trots op wat wij doen. Door onze sterke samenwerking met verschillende ZZP'ers kunnen we kwaliteit betaalbaar maken en een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

FULL-SERVICE & GESPECIALISEERD

ZZPair heeft een uitgebreid netwerk van specialisten op de meest uiteenlopende gebieden. Daarom kunnen wij zeggen dat we dé full-service marketing marktplaats van Nederland zijn, gespecialiseerd op alle gebieden.

Hoe werkt ZZPair

Het proces in zes stappen

Stap een

Jij hebt een marketingprobleem of -uitdaging. Dit laat je aan ons weten. Je kan ons bellen, mailen of je opdracht doorgeven via de shop. Samen brengen we het project in kaart.

Stap twee

De oplossing: Samen met jouw eigen contactpersoon gaan we op zoek naar een oplossing die past bij jouw bedrijf en je budget.

Stap drie

De opdracht: We vertalen de oplossing naar een concrete opdracht. We bespreken de werkzaamheden en prijs aan de hand van een offerte.

Stap vier

Vergelijken en verbinden: Wij gaan op zoek naar de beste ZZPair Expert in ons netwerk. ZZPair vergelijkt alle beschikbare specialisten en kijkt daarbij naar het beschikbare budget.

Stap vijf

Concept en optimalisatie: De ZZPair Experts gaan voor je aan de slag en maken een concept. Natuurlijk krijg je de ruimte om, samen met de Experts, je concept te voorzien van feedback.

Stap zes

Oplevering: We gaan door tot jij 100% tevreden bent. Pas als dat het geval is leveren we het eindproduct op. Heb je daarna weer hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

0
Partners
0
Koppen koffie
0
Projecten

Ons team

Ons doel is om altijd een exceptioneel niveau van klanttevredenheid te bereiken om zo ook in de toekomst uw totaalpartner in de marketing te zijn. En natuurlijk veel plezier te hebben tijdens dit proces!

Benieuwd naar het het werk van ZZPair?