Wij denken mee
Oplossingen maak je samen
Wij werken met ZZP'ers
Deze noemen wij met een reden onze ZZPair Experts
Wij zijn jouw totaalpartner
Jouw externe marketing regel je bij ZZPair
Wij ontzorgen jou
Wij geloven in onze samenwerking
Previous slide
Next slide

PERSOONLIJK

Jij vraagt, wij regelen! Wij zijn geen standaard marketingbureau. Met onze unieke aanpak weten we altijd een specifieke oplossing te bieden. Bij ZZPair krijg je een vast contactpersoon met snelle, persoonlijke service.

MEEDENKEND

Wij begrijpen dat de duurste optie niet altijd de meeste geschikte is. ZZPair denkt met je mee en levert oplossingen die passen binnen jouw budget. Wij kijken ook naar de lange termijn: past deze oplossing over 3 jaar nog?

ONE-STOP SHOP

Marketing hoeft niet moeilijk te zijn of veel tijd te kosten. Met de ‘one-stop shop’ van ZZPair wordt alles voor je geregeld en we nemen enkel contact op wanneer dit echt nodig is. Zo kan jij weer verder met jouw werk.

EFFICIËNT

De efficiëntie van ons systeem zie je niet alleen terug in de werkzaamheden, maar ook op de factuur. Korte lijnen, slimme specialisten en praktische oplossingen. Dat scheelt tijd én geld!

TROTS

Wij zijn stiekem best trots op wat wij doen. Door onze sterke samenwerking met verschillende ZZP'ers kunnen we kwaliteit betaalbaar maken en een 100% tevredenheidsgarantie bieden.

FULL-SERVICE & GESPECIALISEERD

ZZPair heeft een uitgebreid netwerk van specialisten op de meest uiteenlopende gebieden. Daarom kunnen wij zeggen dat we dé full-service marketing marktplaats van Nederland zijn, gespecialiseerd op alle gebieden.

Dennis
Dennis
2023-05-04
ZZPair heeft voor mij een goede en mooie website gebouwd. Jefry denkt echt met je mee en zorg dat het voldoet aan alle wensen. Ook zorgen ze met hun marketingstrategie voor een goede zoek resultaten. Kortom een betrouwbare partij die het waar maakt!
Conversie Online
Conversie Online
2023-04-03
Altijd prettig samenwerken met ZZPair!
Bas Mentink
Bas Mentink
2023-03-28
Jefry is top om mee samen te werken!
Samen Sterk Gym
Samen Sterk Gym
2023-03-27
Zeer professioneel, meedenkend en snelle communicatie! ZZPair heeft ons geholpen aan een geweldige promovideo én website voor onze club. Wie op zoek is naar kwaliteit is bij ZZPair aan het juiste adres. Jefry bedankt!
Nancy Coolen
Nancy Coolen
2022-10-24
Erg tevreden over de oplevering van mijn website!
Lara
Lara
2021-12-20
Na een vervelende ervaring bij een ander online marketing bureau in Groningen bij ZZPair uitgekomen waar ik enorm blij mee ben. Hoge kwaliteit en een uitstekende service! Zeker een aanrader! Zelf heb ik al maanden de SEO en SEA lopen bij ze, en afgelopen maand is ook mijn nieuwe website afgerond. Op alle fronten top!
Angela de Kam
Angela de Kam
2021-12-15
Jasper luistert goed en snapt daardoor feilloos wat je bedoelt. Goed bereikbaar en snel reagerend wat heel prettig is. Ook duidelijk in wat wel en niet mogelijk is binnen het budget. Heel fijn. Zeker een aanrader voor iedereen die een website wil laten maken.
merlijn
merlijn
2021-12-03
Een buitengewoon goede service en snelheid waarmee ze onze vragen over de website konden beantwoorden een dikke aanrader.
Iris van der Wal
Iris van der Wal
2021-12-03
Fijn samenwerken met ZZPair! Creatief, flexibel, betrokken en altijd bereikbaar.
jordy
jordy
2021-11-30
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ze bieden professionele hulp aan en komen altijd met een oplossing!

Hoe werkt ZZPair

Het proces in zes stappen

Stap een

Jij hebt een marketingprobleem of -uitdaging. Dit laat je aan ons weten. Je kan ons bellen, mailen of je opdracht appen. Samen brengen we het project in kaart.

Stap twee

De oplossing: Samen met jouw eigen contactpersoon gaan we op zoek naar een oplossing die past bij jouw bedrijf en je budget.

Stap drie

De opdracht: We vertalen de oplossing naar een concrete opdracht. We bespreken de werkzaamheden en prijs aan de hand van een offerte.

Stap vier

Vergelijken en verbinden: Wij gaan op zoek naar de beste ZZPair Expert in ons netwerk. ZZPair vergelijkt alle beschikbare specialisten en kijkt daarbij naar het beschikbare budget.

Stap vijf

Concept en optimalisatie: De ZZPair Experts gaan voor je aan de slag en maken een concept. Natuurlijk krijg je de ruimte om, samen met de Experts, je concept te voorzien van feedback.

Stap zes

Oplevering: We gaan door tot jij 100% tevreden bent. Pas als dat het geval is leveren we het eindproduct op. Heb je daarna weer hulp nodig? Wij staan voor je klaar!

Ons team

Ons doel is om altijd een exceptioneel niveau van klanttevredenheid te bereiken om zo ook in de toekomst uw totaalpartner in de marketing te zijn. En natuurlijk veel plezier te hebben tijdens dit proces!