Wij zetten samen de koers van uw bedrijf.

Een helder geformuleerde strategie zorgt ervoor dat de neuzen dezelfde kant op staan. Dit kan in het verlengde van een bestaande strategie of van scratch. Zo ben je als bedrijf klaar voor de toekomst.

Draagvlak

Maatwerk

Gericht

Nieuwe klanten is de wens van elk bedrijf. De basis hiervan wordt gelegd in de bedrijfsstrategie. Een verlengde hiervan is de strategie voor de Marketing. Een helder geformuleerde Marketingstrategie draagt bij aan
het realiseren van nieuwe klanten, ongeacht sector, doelgroep of bedrijfsgrootte.

Met behulp van een goed uitgewerkte strategie creëer je structuur en draagvlak onder de werknemers. Zij hebben een concreet doel waar zij gezamenlijk aan kunnen werken. Bovendien biedt het handvaten om de koers uit te zetten voor meerdere jaren. Want een strategie zorgt ervoor dat neuzen allemaal dezelfde kant op staan. Dit noemen wij ook wel ‘internal alignment’

Een strategie ontwikkel je nooit alleen, hier ben jezelf als opdrachtgever bij betrokken. Anders schrijven we een rapport die in de onderste bureaulade komt te liggen. Daar heeft niemand baat bij. Met behulp van brainstormsessies met de ZZPair Expert en de projectmanager zorgen we samen voor een strategie die volledig in het verlengde is van je bedrijf.

Aan de hand van een Marketingstrategie zijn veel mogelijkheden tot re-branding van je merk. Het eindproduct wat je opgeleverd krijgt is een rapport. Hierin staat zonder poespas geformuleerd wat er nodig is om felbegeerde klanten te behouden en in absolute getalen te zien groeien. De eindproducten lopen per opdracht enorm uiteen afhankelijk van het bedrijf, het doel van de strategie, het team en natuurlijk het beschikbare budget.

Benieuwd naar hoe een nieuwe strategie er voor jou uit komt te zien? Neem vrijblijvend contact op met je toekomstige Projectmanager van ZZPair. Zij staan je graag te woord in een eerste gesprek, uiteraard volledig kosteloos.

Zet een duidelijke koers.

Draagvlak

Wij creëren draagvlak onder het personeel door ze te betrekken en een duidelijke strategie te formuleren. Zo werkt iedereen naar een gezamenlijk doel toe. Wel zo handig!

Maatwerk

Door de ruime ervaring van onze marketingstrategen kunnen zij een passend rapport opleveren. Om de kwaliteit te waarborgen werken zij samen met jou en een projectmanager van ZZPair.

Gericht

Een strategie is gebaseerd op theorieën. Deze vertalen we naar praktische handvaten. Zo kunnen de doelen behaald worden die wij samen op stellen. Stap voor stap naar een verbeterde organisatie.

Één contactpersoon

Je krijgt één vast contactpersoon voor al je projecten bij ZZPair. De projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt!

Het beste voor jou

Wij streven naar perfectie en denken met je mee.  Zo adviseren wij waar dat nodig is en werken we gezamenlijk naar het beste resultaat. 

All in

Afnemen voor wat je gebruikt vinden wij heel normaal. Om die reden hanteren wij zonder poes pas een overzichtelijk all-in tarief.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.