Waarom kan marketing in 2021 beter

Waarom kan marketing in 2021 beter

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

ZZPair: een marketingbureau maar dan anders. Wat doen jullie precies ‘anders’?  

Aangezien het concept van ZZPair net even anders is dan bij een traditioneel Marketingbureau leggen we in dit artikel het concept haarfijn uit. Dit doen we door de drie belangrijkste termen binnen ons bedrijf te benoemen en toe te lichten. Dan weet jij precies waar wij voor staan en hoe wij werken.  

Online- en Offline Marketing 

Bij ZZPair kun je terecht voor online- en offline marketing. Dit noemen wij zelf ook wel de One-stop shop voor al je marketingvragen. Wij voorzien bedrijven voornamelijk van strategie, promotie- en drukwerk, foto- en videomateriaal en grafische vormgeving. In ons portfolio hebben we erg uiteenlopende bedrijven, maar één aspect hebben ze allemaal: Ondernemerschap. 

Wens omzetten in project 

Wij fungeren als klankbord voor de eindverantwoordelijke voor de marketing, dit zijn veelal de ondernemer zelf of de desbetreffende marketingmedewerker.  Zodra er een marketingwens is bij één van onze klanten overleggen ze dit kosteloos met één van onze accountmanagers/projectmanagers. Vervolgens zetten zij de wens om in een project en gaan onze ZZPair Experts aan de slag. 

“ZZPair heeft voor mij een geweldig logo ontworpen, precies zoals ik het in mijn hoofd had en ze hebben het design voor mijn nieuwe website gemaakt. Wat hun uniek maakt is , dat ze heel snel werken. Ze begrijpen goed wat je wensen zijn en gaan er meteen mee aan de slag en daarnaast zijn ze heel betaalbaar. Inmiddels heb ik ze al aanbevolen aan mijn collega-ondernemers.”

De voordelen van ZZPair Experts 

De term ZZPair Experts is voor ons inmiddels gesneden koek maar voor iemand nog onbekend met ons concept licht ik dit kort toe. In plaats van gebruik te maken van marketingmedewerkers maken wij gebruik van ZZP’ers. Dit heeft voor jou alleen maar voordelen. Wij zijn van mening dat zij het extra stapje geven die de opdrachtgever verlangt. Alleen is het lastig om in contact te komen met de juiste ZZP’er, om die reden hebben wij een uitgebreid portfolio van ZZPair Experts. Tevens kost het onderhouden van relaties met ZZP’ers veel tijd, hierin ontzorgen wij jou ook. Nog een bijkomend voordeel is het scherpe tariefDoor de schaalvoordelen kunnen wij hetzelfde tarief hanteren als dat je direct samenwerkt met dezelfde ZZP’er. 

Eigen identiteit voor je bedrijf 

Samen met de ZZPair Expert en de Projectmanager van ZZPair ontvang jij marketing op maatElk bedrijf heeft een eigen identiteit, eigen medewerkers, budget en een unieke aanpak. In combinatie met een passende strategie leveren wij maatwerk op. Waar wij van houden? Korte communicatielijnen en passende kwaliteit leveren. Met je Projectmanager als vaste contactpersoon in samenwerking met een of meerdere ZZPair Experts gaan wij dit realiseren. 

In het kort/Voor de snelle lezer 

Zoals je ziet doen wij een drietal zaken net even anders; wij doen zowel online als offline marketing volgens het One-stop shopprincipe. Daarnaast zetten wij onze handpicked ZZP’ers in, wij noemen hen ook wel ZZPair ExpertsDeze twee componenten zorgen ervoor dat wij marketing op maat leveren en jij volledig ontzorgd bent, want dat is waar voor jij ZZPair belt. 

 

Geef een reactie