Ben jij zzp'er en is marketing je passie?

Dan zoeken wij jou!

We zullen onszelf eerst even voorstellen

Wij zijn ZZPair, dé marktplaats voor marketing. Onze visie; de klant de best passende optie bieden voor zijn of haar vraag. Ben je op zoek naar een ontwerp van een nieuwe website of het bedrukken van je bedrijfskleding, wij regelen het. 

Wij zijn de totaalpartner van de klant wat inhoudt dat wij in alles willen en kunnen helpen. Door deze gedachte is ons klantenbestand zeer divers van zeer grote gevestigde bedrijven tot aan spetterende start-ups wij zorgen altijd voor de best passende match. Dit zodat wij ten alle tijden trots kunnen zijn op de samenwerking en de geleverde resultaten. Nog niet helemaal helder wat wij doen? Lees hier meer.

Wie ben jij?

Wij geloven in onze zzp’ers, zij maken het verschil binnen ZZPair. Dit doen zij door nét dat extra’s te geven. Zo zorgen wij er samen voor dat de opdrachtgever met een glimlach de deur uitloopt. Aangezien wij een totaaloplossing aanbieden hebben wij een heel diverse team met zzp’ers. Wel hebben ze allemaal één gedeelde passie: Marketing.

Ben jij actief in de marketing als bijvoorbeeld website ontwikkelaar, fotograaf, videograaf, schrijver of designer? Wij kunnen je hulp goed gebruiken. Geef jij op de volgende vier vragen volmondig ja als antwoord? Meld je dan onder aan de pagina aan dan word jij misschien wel onze nieuwe ZZPair-expert! 

  • Ondernemend
  • Expert in jouw vak
  • Geen rompslomp
  • Opzoek naar nieuwe opdrachten

Geld verdienen met opdrachten van anderen?

Het mooie van de samenwerking met ZZPair is dat het aanleveren van opdrachten twee kanten op werkt. Als ZZP’er is er niets frustrerender dan dat je opdrachten moet afstaan omdat jezelf dit niet kunt. Nu bel jij waarschijnlijk vaak een bekende op basis van gunfactor maar helaas verdien je hier niets aan. Wij van ZZPair hebben hier de oplossing voor! Draag een opdracht bij ons aan en jij casht op deze opdracht. Zo verdien jij geld met het werk van anderen. 

Wat zijn de voordelen?

Geen onbetaalde uren

Doordat wij de acquisitie van de opdracht doen heb jij minder verlopen uren. De opdracht komt kant-en-klaar bij jou en en je kunt gelijk aan de slag gaan! Mocht je extra informatie wensen? Geen probleem ook dit regelen wij zodat jij je volledig kunt focussen op de opdracht.

Efficiëntie & zekerheid

Door met ons samen te werken kies je voor zekerheid. Wij verzorgen de facturatie en administratie waardoor deze risico's bij jou wegvallen. Ideaal toch? Daarnaast staan wij garant voor betaling en verdere afhandeling van de opdracht.

Hoe zorg je dat minder klanten hun winkelwagen verlaten?

Verdien geld met opdrachten die jij aandraagt

De kracht van ZZPair zit in de samenwerking met onze ZZPair Experts. Zit je net bij een opdrachtgever waar een opdracht ligt wat net buiten jouw specialisme ligt? Nu bel je waarschijnlijk een bekende, en 'gun' je de opdracht. Onze formule zorgt ervoor dat jij ook financieel profiteert voor het aandragen van de opdracht. Je casht 25% van onze winst, pure winst!

Dit lijkt me interessant!