Een website die voor jou werkt

Geen gedoe, eerlijk en naar jouw wens!

Makkelijk en snel een website voor jou

Je wilt een nieuwe website maar hebt niet de skills en de tijd. ZZPair vind en verbind de juiste specialisten en verzorgt het projectmanagement. Dat betekent een aanspreekpunt voor alle specialisten. Welke specialisten heb je nodig voor het bouwen van je website?

  • Webdesigner
  • Programmeur
  • Tekstschrijver
  • Marketing specialisten

Bij ZZPair hebben we deze experts al voor je geregeld. Dat bespaart tijd en geld. Zo kun jij je bezig houden met je bedrijf. Uiteraard hebben wij ook diverse andere experts voor jou klaar staan!

Wij regelen je website, ongeacht je budget.  

One pager

Vanaf 1400,-

Een one pager website is een website die bestaat uit één enkele webpagina, waarbij alle informatie en content op deze pagina te vinden is.

Door de eenvoudige opzet en het ontbreken van complexe navigatie, kan een one pager website ook snel en gemakkelijk worden ontwikkeld.

Dit type website is vooral geschikt voor kleine bedrijven, persoonlijke projecten of evenementen die slechts beperkte informatie nodig hebben om te delen met hun publiek.

Basis website

Vanaf 1600,-

Een basis website bestaande uit vijf pagina’s is een website die is opgebouwd uit vijf afzonderlijke webpagina’s, waarbij elke pagina is ontworpen om specifieke informatie of content te bevatten.

Het voordeel van een website met meerdere pagina’s is dat er meer ruimte is om uitgebreidere informatie te verstrekken en er kunnen meer opties worden geboden voor navigatie.

Dit type website is vooral geschikt voor bedrijven en organisaties die meer informatie en content willen delen met hun publiek.

Custom website

Op aanvraag

Een custom website is een unieke en op maat gemaakte website die volledig is afgestemd op de specifieke behoeften en wensen van de klant.

Dit type website wordt ontwikkeld door een team van ervaren ontwikkelaars die nauw samenwerken met de klant om een oplossing te creëren die perfect aansluit bij de doelstellingen en vereisten van de organisatie.

Een custom website biedt onbeperkte mogelijkheden qua design, functionaliteit en content, waardoor deze perfect kan worden afgestemd op de unieke behoeften van de klant. 

 

Standaard vereisten van een website met ZZPair

Open source

Volledige vrijheid na oplevering. Door onze manier van bouwen creëren wij wij website zonder restricties. Dit resulteert er in dat je website toekomstbestendig en flexibel is.

Responsinve

De website maken we responsive. Dit houdt in dat de site er perfect uit ziet voor op Desktop, Tablet en Smartphone. Zo kan je iedere bezoekers optimaal bedienen.

Makkelijk

Wij maken gebruik van WordPress: het meest gebruikte en gebruiksvriendelijkste systeem. Met WordPress (i.c.m. Elementor) passen jullie eenvoudig zelf de inhoud van een pagina aan.

Uniek

Design, content en opties zijn volledig naar wens in te richten. Zo creëren wij een oplossing op maat. In de toekomst opties toevoegen of aanpassen? Geen probleem wij helpen je graag.

In 5 stappen naar jouw website

1. Behoeftebepaling. Wat heb je nodig en wat wil je bereiken?

2. Welke mensen zijn nodig om dit tot een succes te maken. Jouw website team wordt samengesteld. 

3. Look and feel, hier gaan we brainstormen en designen! De ideeën worden visueel en ontvang jij op papier. Deze zullen we hierna bespreken en komen tot een definitief ontwerp.

4. Bouwen, nu gaat het echt gebeuren. De website wordt in een online omgeving gemaakt. 

5. Livegang, het moment is daar! De website gaat live, eindelijk kan jouw doelgroep jou ook goed en snel online vinden.

Wij werken niet met templates of thema’s, zo krijg je een website die echt uniek en op maat is. Dit creëert een toekomstbestendige basis waar limitatie van een thema of template geen rol speelt. 

 

Laten we gelijk aan de slag gaan!

Dennis
Dennis
2023-05-04
ZZPair heeft voor mij een goede en mooie website gebouwd. Jefry denkt echt met je mee en zorg dat het voldoet aan alle wensen. Ook zorgen ze met hun marketingstrategie voor een goede zoek resultaten. Kortom een betrouwbare partij die het waar maakt!
Conversie Online
Conversie Online
2023-04-03
Altijd prettig samenwerken met ZZPair!
Bas Mentink
Bas Mentink
2023-03-28
Jefry is top om mee samen te werken!
Samen Sterk Gym
Samen Sterk Gym
2023-03-27
Zeer professioneel, meedenkend en snelle communicatie! ZZPair heeft ons geholpen aan een geweldige promovideo én website voor onze club. Wie op zoek is naar kwaliteit is bij ZZPair aan het juiste adres. Jefry bedankt!
Nancy Coolen
Nancy Coolen
2022-10-24
Erg tevreden over de oplevering van mijn website!
Lara
Lara
2021-12-20
Na een vervelende ervaring bij een ander online marketing bureau in Groningen bij ZZPair uitgekomen waar ik enorm blij mee ben. Hoge kwaliteit en een uitstekende service! Zeker een aanrader! Zelf heb ik al maanden de SEO en SEA lopen bij ze, en afgelopen maand is ook mijn nieuwe website afgerond. Op alle fronten top!
Angela de Kam
Angela de Kam
2021-12-15
Jasper luistert goed en snapt daardoor feilloos wat je bedoelt. Goed bereikbaar en snel reagerend wat heel prettig is. Ook duidelijk in wat wel en niet mogelijk is binnen het budget. Heel fijn. Zeker een aanrader voor iedereen die een website wil laten maken.
merlijn
merlijn
2021-12-03
Een buitengewoon goede service en snelheid waarmee ze onze vragen over de website konden beantwoorden een dikke aanrader.
Iris van der Wal
Iris van der Wal
2021-12-03
Fijn samenwerken met ZZPair! Creatief, flexibel, betrokken en altijd bereikbaar.
jordy
jordy
2021-11-30
Een zeer goede ervaring met dit bedrijf. Ze bieden professionele hulp aan en komen altijd met een oplossing!