Wij maken websites die voor jou werken.

Afhankelijk van je eisen en wensen maken we van jouw website hét visitekaartje van je bedrijf. Unieke functionaliteiten en koppelingen? Ook daar kunnen we bij jou ondersteunen. Aan het einde van de rit is de website 100% jouw eigendom. 

Toekomstbestendig

Maatwerk

Responsive

Als je een nieuwe website wilt laten maken, of je huidige site wilt verbeteren, ben je al snel veel tijd kwijt aan het vinden van de juiste specialisten. Je hebt een webdesigner, tekstschrijver, fotograaf en SEO-specialist nodig die een eerlijke prijs bieden en betrouwbaar zijn. Bij ZZPair hebben we deze experts al voor je geregeld. Dat bespaart tijd en geld. Zo kun jij je bezig houden met je corebusiness. Wij regelen je website, ongeacht je budget.  

De eerste stap in het proces is het bepalen welke functionaliteiten jouw website of webshop nodig heeft. Vervolgens gaan wij samen kijken naar hoe wij deze functionaliteiten kunnen vertalen naar een design. Wij werken niet met templates of thema’s, zo krijg je een website die echt uniek en op maat is. Dit creëert een toekomstbestendige basis waar limitatie van een thema of template geen rol speelt. 

Nadat het duidelijk is welke look en feel de website gaat krijgen is de volgende stap de inhoud. Wil jij graag dat wij de teksten laten schrijven door een SEO expert of doe je het liever zelf om kosten te besparen. Alles is bespreekbaar en wij denken graag met je mee. 

Domeinnaam en hosting regelen wij ook meteen zo heb jij alles onder één dak, wel zo makkelijk. Dit is het startpunt voor het daadwerkelijke bouwen. Vervolgens gaan wij samen met jou de website doornemen en voorzien van feedback, net zolang tot het volledig naar wens is.

Wij gaan geen enkele online uitdaging uit de weg en de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Klaar voor de toekomst.

Open source

Volledige vrijheid na oplevering. Door onze manier van bouwen creëren wij wij website zonder restricties. Dit resulteert er in dat je website toekomstbestendig en flexibel is. 

Maatwerk

Design, content en opties zijn volledig naar wens in te richten. Zo creëren wij een oplossing op maat. In de toekomst opties toevoegen of aanpassen? Geen probleem wij helpen je graag

Responsive

De website maken we responsive. Dit houdt in dat de site er perfect uit ziet voor op Desktop, Tablet en Smartphone. Zo kan je iedere bezoekers optimaal bedienen. 

Één contactpersoon

Je krijgt één vast contactpersoon voor al je projecten bij ZZPair. De projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt!

Het beste voor jou

Wij streven naar perfectie en denken met je mee.  Zo adviseren wij waar dat nodig is en werken we gezamenlijk naar het beste resultaat. 

All in

Afnemen voor wat je gebruikt vinden wij heel normaal. Om die reden hanteren wij zonder poes pas een overzichtelijk all-in tarief.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.