Wordt beter gevonden op Google door SEO.

Zorg ervoor dat je website op natuurlijke wijze vaker wordt gevonden. Met behulp van de juiste zoekwoorden kom jij hoger in de zoekresultaten.

Daarnaast optimaliseren wij je website, hierdoor krijg en behoud je meer bezoekers.

Maatwerk

Foutloos

Conversie verhogend

Search Engine Optimalization (SEO), oftewel zoekmachine optimalisatie. ZZPair zorgt ervoor dat jouw website op natuurlijke wijze vaker gevonden wordt. Door strategisch gebruik te maken van de juiste zoekwoorden krijg jij vaker bezoek op jouw website. Meer bezoekers resulteert uiteindelijk in meer omzet.

Voordat we beginnen kijken we naar de optimalisatie van de website; zonder een veilige en snelle website verlies je al een groot deel van je bezoekers. Vervolgens wordt er gekeken naar de techniek van de website (structuur, headers, laadtijd, SSL certificaat etc.). De derde stap is de relevante content (links, hoeveel pagina’s een bezoeker bekijkt, bounce rate etc.) Als vierde en laatste stap bekijken we de autoriteit in Google (vindbaarheid, Google Ranking, Keywords etc). 

Maar wat kunnen wij nu precies doen zodat jij beter gevonden wordt? Wij voeren een SEO-scan uit. Zo krijg jij op papier exact wat er moet gebeuren om hoger te scoren op bovenstaande zaken. Vervolgens kunnen wij met je meedenken in het uitvoeren van de resultaten uit de SEO-scan. Wij regelen de technische kant van het verhaal, maar kunnen ook meedenken in het schrijven van SEO-proof teksten. Met het uiteindelijke doel om hoger in Google te eindigen zonder advertentiebudget te reserveren. 

Wil jij gevonden worden op relevante zoekwoorden? Neem contact op en ontvang gratis een SEO-scan. 

Organische groei door SEO.

Maatwerk

Door teksten te baseren op data en keywords gaan we gericht te werk. Hierdoor sluiten de teksten perfect aan en zetten wij je wensen naar realiteit omzetten!

Technisch in orde

Zelf geen held in het technische aspect? Wij kijken met je mee onder de motorkap. Zo komt je website hoger in Google. Zonder maandelijks advertentiebudget! 

Meer conversie

Met de organische groei krijg je meer bezoekers en omzet. Ook wordt je zichtbaarheid verhoogt. Zo kunnen potentiële klanten jouw website beter vinden. 

 

Één contactpersoon

Je krijgt één vast contactpersoon voor al je projecten bij ZZPair. De projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt!

Het beste voor jou

Wij streven naar perfectie en denken met je mee.  Zo adviseren wij waar dat nodig is en werken we gezamenlijk naar het beste resultaat. 

All in

Afnemen voor wat je gebruikt vinden wij heel normaal. Om die reden hanteren wij zonder poes pas een overzichtelijk all-in tarief.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.