Optimaliseer je online advertenties.

Online adverteren is populairder dan ooit! Wil jij gericht online een indruk achterlaten bij de juiste bezoeker? Wordt zichtbaar onder je doelgroep met behulp van SEA. 

Onze specialisten zijn gecertificeerd én ervaren. Het mooiste is dat deze investering zichzelf terugverdiend. Zo zetten wij jou op de kaart!

Gestructureerd

Data-driven

Rendabel

Online adverteren is populairder dan ooit! Wil jij gericht online een indruk achterlaten bij de juiste bezoeker? Dat kan met behulp van SEA. In de opstartfase kijken we wat werkt, vervolgens is het zaak om de campagnes te onderhouden. Dit doen wij op frequente basis zodat je conversie hoog blijft. Met maandelijkse rapportages blijf je op de hoogte van je prestaties en resultaten. Zo behalen wij de gestelde doelen!

Afhankelijk van je bedrijf zorgen wij ervoor dat je product of dienst onder de aandacht komt. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen Unique Selling Points, deze dragen we voor jou breed uit. Er zijn diverse manieren hoe  wij kunnen adverteren bijvoorbeeld: 

  • Facebook Ads
  • Google Ads
  • Instagram Advertising
  • Display advertising
  • Google Marketplace
  • Dynamische retargeting
  • Linkedin advertising
  • Bing Advertising

Wil jij weten wat welke methode het beste bij jou past? Ga met scherp schieten in plaats van met hagel. Wij zorgen ervoor dat je gericht te werk gaat. Zo behaal jij op basis van data een hogere conversie. 

Boost je online zichtbaarheid.

Gestructureerd

Vooraf maken we een helder plan. Stapsgewijs werken we aan de op voorhand gestelde doelen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. 

Data-driven

Door te adverteren op basis van data zien wij wat wel én niet werkt. Zo behalen we snel de gewenste resultaten en halen wij het meeste uit jouw euro.

Rendabel

Onze SEA campagnes verdienen zich na 2 tot 3 maanden terug. Zie het als een investering met een structureel rendement. Zie het met eigen ogen. 

Één contactpersoon

Je krijgt één vast contactpersoon voor al je projecten bij ZZPair. De projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt!

Het beste voor jou

Wij streven naar perfectie en denken met je mee.  Zo adviseren wij waar dat nodig is en werken we gezamenlijk naar het beste resultaat. 

All in

Afnemen voor wat je gebruikt vinden wij heel normaal. Om die reden hanteren wij zonder poes pas een overzichtelijk all-in tarief.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.