Zus & Kado

Van unieke kraamcadeaus's naar een unieke ervaring, hoe doe je dat?

Zus & Kado

Van unieke kraamcadeaus's naar een unieke ervaring, hoe doe je dat?

Zus & Kado is een webshop in gepersonaliseerde kraamcadeaus. Een cadeau kopen via Zus & Kado is geen handeling maar een ervaring. Als marketing partner is ZZPair betrokken geweest bij de gehele restyling.

Het startpunt was het ontwerpen van een nieuw logo, aan de hand van het nieuwe logo hebben wij de gehele huisstijl aangepast. Dit is offline te zien aan de nieuwe kaarten, stickers en label en online aan het nieuwe design van de website.

Door de groei van Zus & Kado is er gekozen om de webshop in eigen beheer te nemen en deze volledig naar wens te bouwen onder de naam Kiddykado. De reden dat de naam veranderd is doordat Zus & Kado Kiddycolors heeft overgenomen. Lees hier het verhaal van Kiddycolors. Naast een compleet nieuwe webshop hebben wij ook alle eerdere ontwerpen aangepast naar de nieuwe naam.

Als ZZPair is het mooi om te zien dat een klant groeit door te investeren in marketing. Wij blijven Kiddykado ondersteunen in dit proces. Nieuwsgierig geworden?

Dankzij ZZpair hebben we niet alleen een nieuw logo, maar een heel nieuw uiterlijk op de website gekregen. We zijn superblij met de frisse uitstraling, door het meedenken van ZZpair zijn we op leuke nieuwe ideeën gekomen en zijn we nu goed herkenbaar.

Sylvia

Zus & Kado