Qleads

Van idee tot eigen onderneming

Qleads

Van idee tot eigen onderneming

Qleads nam contact met ons op met de vraag of wij mee konden denken in de uitwerking van zijn bedrijfsidee. Natuurlijk! Operationeel was alles netjes uitgedacht en uitgewerkt alleen was er qua online en offline uitingen nog geen plan. Wij hebben dit project stapsgewijs uitgevoerd om het overzichtelijk en behapbaar te houden.

Allereerst moest er een logo ontworpen worden. Het moest er chique en krachtig uitzien, met deze informatie zijn wij naar de tekentafel gegaan. In eerste instantie moest het logo goud worden, na het zien van diverse moodboards en kleurpaletten was Qleads overtuigd dat donkerrood beter bij de gewenste uitstraling past. Aan de hand van een aantal feedbackrondes konden wij precies maken wat Qleads voor ogen had, het nieuwe logo was een feit. Aan de hand van het nieuwe logo hebben wij de gehele huisstijl van Qleads ontworpen.

De tweede stap was om aan de hand van het logo een bijpassende website te maken. De website is conversiegericht opgebouwd en helemaal in de stijl die bij Qleads past. Naast dat de website informatief moest zijn was het maken van een funnel een belangrijk onderdeel. Deze funnel is zo ingericht dat de potentiële klanten ingedeeld worden in categorieën. Aan de hand van deze categorieën kan Qleads de juiste vervolgactie ondernemen. De eerste versie van de website was eigenlijk meteen de spijker op z’n kop, na een paar kleine aanpassing en de mobiele optimalisatie kon deze live.

De derde stap was het creëren van offline zichtbaarheid. Dit hebben wij gedaan door het ontwerpen van een visitekaartje. Zo kan Qleads na iedere afspraak een kaartje achterlaten waardoor de klant gemakkelijk contact op kan nemen en blijven ze top of mind. Daarnaast is er een pen ontworpen in de stijl van Qleads die als extra presentje kan worden achtergelaten.

Qleads is nu helemaal ingericht voor succes. Gelukkig betekend dit niet het einde van onze samenwerking. Naast het onderhoud en de hosting die wij blijven uitvoeren liggen er nog genoeg ideeën op de plank. Hou ze in de gaten

"ZZPair heeft mij uitstekend geholpen bij de start van mijn bedrijf. Alle zaken van het bouwen tot de website, creëren van een huisstijl, designen van een logo tot zelfs de pennen laten bedrukken is uit mijn handen genomen door ZZPair. Naast dat ze de weg voor mij vrij maakten, waardoor ik mij kon focus op wat voor mij belangrijk is, liep de communicatie over de verschillende projecten vlekkeloos. De jongens denken mee waar kan en vullen naar eigen zinnen dingen aan, wat het volledig proces erg vlotjes maakt. Zeer zeker een aanrader voor iedereen die marketing zaken liever uitbesteedt. Mijn verwachtingen zijn in ieder geval overtroffen. "

Boy

Qleads