Philomena Fashion

Van idee tot een nieuwe webshop

Philomena Fashion

Van idee tot een nieuwe webshop

Justina Labib kwam bij ons met de vraag of ZZPair een gloednieuwe website kan realiseren voor haar kledingmerk Philomena Fashion. Dit hebben we natuurlijk vol trots uitgevoerd! Tijdens dit proces hebben we drie stappen doorlopen; Design, Development & Finetunen.

De doorlopen stappen De eerste vraag die gesteld werd aan Justina was: Wat voor Design wil je? Met behulp van een moodboard is deze vraag beantwoord en de wens omgezet in concrete voorbeelden. De Look-and-feel werd gekozen en hiermee kon de designer aan de slag. De vervolgstap die genomen werd is het design omzetten naar een functionerende website. Dit gebeurde tijdens de Development-fase. Aan de hand van het design en de gewenste functionaliteiten is de website opgezet. Na het opleveren van de eerste concepten gingen we samen met Justina de website doornemen en finetunen. Dit is de laatste stap voor het opleveren van de website. Wat doen wij als ZZPair? Wij behartigen de belangen van Philomena Fashion en zorgen dat dit zo goedkoop mogelijk verwezenlijkt wordt. Door te sparren met de designer, developer en de opdrachtgever realiseren we een maximaal resultaat. Een website waar Philomena Fashion én ZZPair trots is!

Over Philomena Fashion Philomena Fashion is opgericht door Justina Labib voor vrouwen die zich comfortabel willen voelen in sportkleding. Het merk Philomena is geïnspireerd door de Griekse heilige Philomena. Met dit kledingmerk probeert Justina op haar manier een bijdrage te leveren aan de samenleving. Het is haar missie om een kledingmerk te creëren wat gedragen wordt met trots en waar mensen zich fijn in voelen. Tegelijkertijd wil zij dit op een duurzame manier bewerkstelligen, met een persoonlijke twist, door de kleding zelf te ontwerpen.

Meer weten?

“ZZPair heeft mij geholpen met het bouwen van een mooie, professionele en overzichtelijke webshop. Dit hebben zij gedaan voor mijn bedrijf wat ik ben gestart in sportkleding. Ik waardeer dat zij gedurende de dag goed te bereiken zijn, dit heb ik als erg prettig ervaren. Ze staan altijd voor je klaar en denken met je mee wat mooi en leuk is voor jou als klant. Ik raad ZZPair zeker aan elke ondernemer aan om je website een boost te geven.”

Justina Labib, Eigenaar Philomena Fashion

Philomena Fashion