Kiddycolors

Hoe maak je een overgenomen bedrijf eigen?

Kiddycolors

Hoe maak je een overgenomen bedrijf eigen?

Kiddycolors verkoopt unieke handgemaakte naamslingers. Alle producten worden met de hand gemaakt door lokale vrouwen in het noorden van Thailand. Zij verdienen een eerlijk salaris en werken onder uitstekende omstandigheden.

Nadat Kiddycolors overgenomen is is ZZPair benaderd om de gehele huisstijl opnieuw te bedenken en te ontwerpen. Om een basis te creëren hebben wij eerst een nieuwe logo ontworpen, dit gaf een basis voor de rest van de nieuwe huisstijl. Aan de hand van het logo hebben wij een compleet nieuwe webshop ontworpen en geïmplementeerd. Daarnaast hebben we verschillende offline uitingen ontworpen.

Om de nieuwe webshop af te maken heeft ZZPair nieuwe productfoto’s gemaakt om de naamslingers de spotlight te geven die ze verdienen. Zo heeft Kiddycolors alle randvoorwaarden goed geregeld om de babykamers van Nederland te veroveren.

Hou ze in de gaten!

Na de overname van dit bedrijf wilde graag een eigen gezicht eraan geven. ZZpair kwam gelijk met dit mooie logo, wat perfect past bij wat we willen uitstralen. Ze zijn niet alleen snel maar ook betaalbaar. Na het aanpassen van het logo was de website aan de beurt. Ook hier hebben ze ons goed meegeholpen. Ze zijn heel veelzijdig, van het regelen voor het maken van productfoto’s tot het drukwerk van stickers, kaarten en flyers kan je aan ze uitbesteden.

Sylvia

Kiddycolors