J&L Uitzenden

Van kleine klus tot gehele ondersteuning.

J&L Uitzenden

Van kleine klus tot gehele ondersteuning.

J&L Uitzenden is één van onze eerste klanten waar wij sinds dag één trots op zijn. Het uitzendbureau is gevestigd in Groningen en levert horecapersoneel op de vetste festivals en evenementen, maar ook in restaurants en hotels. Van de afwasser tot kok kun je bij hen terecht.

Een persoonlijke touch is in het uitzenden net zo belangrijk als het in de Marketing is. J&L Uitzenden vroeg bij ons het totaalpakket uit. ZZPair heeft meegedacht vanaf het ontwerp waar de meeste bedrijven als eerste tegenaanlopen; het logo. Na goed bevallen is dit uitgebreid met nog meer design en drukwerkopdrachten als visitekaartjes, posters en een beachflag.

De heren van J&L Uitzenden wilde hun offline zichtbaarheid nog meer vergroten; onze oplossing hiervoor was bedrijfskleding, een uniek design voor de bedrijfsauto. Zo zijn zij altijd te herkennen als ze op pad zijn.

J&L Uitzenden hecht veel waarde aan haar opdrachtgevers en uitzendkrachten, als dankbetuiging zijn er relatiegeschenken ontworpen. Custom-made wijnpakketten voor de opdrachtgevers en Doppers voor de uitzendkrachten zijn hier de resultaten van.

Offline zichtbaarheid is goed, maar de afgelopen jaren is de online marketing booming. Het is tegenwoordig net zo belangrijk, misschien wel belangrijker geworden. Een passende website en content creation op de social media kanalen zijn hier twee passende voordelen van. Er wordt op moment van schrijven hard gewerkt aan de 2e versie van hun website, want je marketing staat niet stil en wij denken altijd met je mee!

Net zo enthousiast geworden over J&L Uitzenden als wij?

Het fijne van ZZPair is dat er met deskundige projectmanagers wordt samengewerkt. Gevolg is dat ze mijn verwachtingen keer op keer overtreffen. Mijn projectmanager heeft in samenwerking met de ZZPair Experts vele unieke ideeën voor J&L Uitzenden weten te realiseren voor een zeer aantrekkelijke prijs. Service en een goede prijskwaliteitverhouding is uniek in de Marketingwereld naar mijn ervaring. Voor mij een kopzorg minder! Een aanrader voor iedereen die nét een stapje meer wilt.

Eigenaar J&L Uitzenden

J&L Uitzenden