De Paalkoepel

Van restaurant naar extra online omgeving.

De Paalkoepel

Van restaurant naar extra online omgeving.

Als horeca ondernemer je zaak moeten sluiten door de huidige corona maatregelen, au dat doet pijn. Gelukkig zijn ze in de horeca gewend om snel te schakelen zo ook bij De Paalkoepel.Reeds was er begonnen met de bouw van een nieuwe webshop, handig voor de korte termijn maar zeker ook voor de lange termijn.Maar wat nu? ZZPair geeft in dit lopende traject ondersteuning. Zo zijn er tot nu toe diverse product en sfeerfoto’s gemaakt, die heerlijke gerechten vastleggen en digitaal verkopen is toch wel heel wat anders!

Daarnaast divers drukwerk snel afgeleverd denk hierbij aan een spandoek en flyers, gelukkig heeft De Paalkoepel genoeg inhouse kennis om zelf de designs aan te leveren. Ook dit is geen probleem.

En om alles nog beter te tot zijn recht te laten komen draait een van onze ZZPair experts wekelijks mee in de strategische beslissingen in deze gekke tijden. Benieuwd naar hoe De Paalkoepel omgaat met deze crisis? Zie het in hun speciale corona shop!

Het enthousiasme van Zzpair is aanstekelijk! Zij hebben ons doen geloven dat in investeren in professionele foto’s het verschil maken en dat doet het ook. Hierdoor hebben wij nieuwe gasten enthousiast gekregen over onze eigen producten en gerechten. Met alles wordt meegedacht. Zzpair regelt alles en zorgt dat alles dubbel gecheckt wordt. Dit merk je, uiteindelijk maakt dat het verschil.

De Paalkoepel

De Paalkoepel

Drukwerk

Flyer

Promotie materiaal

Mesh-outdoor spandoek