Autimom

Van logo tot een duurzame klant relatie hoe gaat dat?

Autimom

Van logo tot een duurzame klant relatie hoe gaat dat?

Renske van Autimom Academy kwam in contact met ZZPair via een bestaande klant. Ze kwam binnen met de vraag of wij een logo voor haar konden maken. Ze wilde het strak, duidelijk maar het moest ook rust uitstralen. Aan de hand van deze wensen hebben wij een logo ontworpen, deze sloot direct aan bij de wensen van Renske.

Vervolgens kreeg ZZPair de vraag of wij ook een email handtekening aan de hand van het nieuwe logo konden maken. Dit was uiteraard geen probleem en binnen 48 uur had Renske verschillende concepten in haar mailbox.

De volgende uitdaging was de vormgeving van de website. Renske is zelf handig met bouwen/indelen van de website alleen blijft de vormgeving lastig. ZZPair heeft hier bij geholpen door een design te maken en deze in kant en klare blokken aan te leveren. Zo kon Renkse de website zelf bouwen en een kleine beetje hulp van ZZPair. Tijdens dit proces liep ze tegen een paar kleine technische complicaties aan. ZZpair is hier ingedoken en konden dit voor haar oplossen.

Zo hebben Autimom Academy en ZZPair er samen voor gezorgd dat alles er piekfijn uitziet. Gelukkig is dit niet het eindstation, er zit nog veel meer in de pijplijn. Wij kijken er naar uit!

Zzpair heeft voor mij een geweldig logo ontworpen, precies zoals ik het in mijn hoofd had en hebben ze het design voor mijn nieuwe website gemaakt. Wat hun uniek maakt is, dat ze heel snel werken. Ze begrijpen goed wat je wensen zijn en gaan er meteen mee aan de slag en daarnaast zijn ze heel betaalbaar. Inmiddels heb ik ze al aanbevolen aan mijn collega-ondernemers.

Renske

Autimom