Team IKO

Hoe kunnen wij naast het ijs ook voor goud gaan?

Team IKO

Hoe kunnen wij naast het ijs ook voor goud gaan?

Vanuit deze vraag is de sponsoring en samenwerking met team IKO ontstaan. Team IKO is een internationaal schaatsteam met onder andere Jorien ter Mors, Bart Swings en Esmee Visser.

Inmiddels uitgegroeid tot een brede samenwerking. Zo heeft ZZPair een actieve rol in de fotografie, het beheren van de sociale media en zijn wij samen met andere partners de externe denktank van het team.

Na het opstellen van een strategie gericht op branding op sociale media zijn de profielen met meer dan 200% gegroeid binnen een jaar. Er is inmiddels een herkenbare content identiteit opgesteld en sociale media is een actief actiepunt geworden in sponsor gesprekken.

Deze samenwerking zal sowieso nog voortduren gedurende het schaatsseizoen 2020-2021. Alles om samen voor goud te gaan.

Meer over de schaatsteam IKO?

ZZPair helpt ons in de gehele breedte van ons Olympische schaatsteam. Net zoals wij gaan we samen ook voor goud. Creatief in het meedenken van onze strategische keuzes en daarnaast sterk op het gebied van sociale media. Van het maken van foto's en video's tot het strategisch posten van content. Wij worden volledig ontzorgt en zijn binnen een jaar 5000 volgers gegroeid. Een top samenwerking!

Martin ten Hove

Team IKO