Fietscentrum Groningen

Van kaal pand tot flitsende fietsenzaak hoe doe ik dat?

Fietscentrum Groningen

Van kaal pand tot flitsende fietsenzaak hoe doe ik dat?

Fietscentrum Groningen is een nieuwe fietsenmaker in Groningen met een verfrissend concept. De jonge eigenaar levert met zijn team van specialisten een totaalpakket af bij de consument. Van gebruikte stadsfiets tot het hoogste segment bakfiets, alles wordt aangeboden bij Fietscentrum Groningen. In combinatie met deskundig advies en onderhoud ben je aan het juiste adres.

De eigenaar van Fietscentrum Groningen liep tegen het gedwongen feit aan dat zijn nieuwe zaak nog aangekleed moest worden na een grondige verbouwing. Door samen na te denken hoe we zijn concept naar buiten kunnen we dragen hebben we inmiddels al diverse opdrachten met succes afgerond. We zijn ingeschakeld voor meerdere producten, zowel offline als online:

Voor de opening hebben we diverse offline producten geleverd, Gevelbekleding met gepersonaliseerde uitingen, stoepborden, posters en flyers. Ook is er aan de hand van het bestaande logo een visitekaart ontworpen.

De eigenaar is online goed vindbaar door het ontwikkelen van zijn website. Hosting en onderhoud van de website is ook in beheer van ZZPair, wel zo gemakkelijk. Het antwoord op de vraag of wij Google Ads instellen en mee helpen opstarten was ook snel beantwoord; natuurlijk doen wij dat.

We zijn erg tevreden wat ZZPair en haar ZZPair Experts hebben afgeleverd bij Fietscentrum Groningen. Het principe one-stop shop is weer bevestigd, voor al je Marketing gerelateerde vragen kun je bij ons terecht!

Benieuwd naar het eindresultaat?

ZZPair is een zeer prettige en betrouwbare partner in online & offline marketingvraagstukken. Als ondernemer bruis je van ideeën, alleen is tijdgebrek altijd een obstakel om actief met marketing bezig te zijn. Het voordeel van ZZPair is dat zij klanten volledig ontzorgen. Het marketingvraagstuk wordt overgeheveld en ZZPair komt met concrete uitwerkingen tegen een marktconform tarief Ik hoef slechts met één partij te werken. Daarom kan ik iedereen van harte ZZPair aanbevelen!

Albert van Agthoven

Fietscentrum Groningen