Kiddycolors

Na een bedrijfsovername het bedrijf toch eigen maken? Wij denken graag mee!

SEA

Adverteren op Google? Hoe begin ik hieraan? De klant is in dit proces volledig ontzorgt.

Webdesign

Van een idee naar een compleet nieuwe huisstyle en webshop.

Drukwerk

De vernieuwde huisstyle overal terug laten komen. Van sticker tot briefpapier.

Google adds

Wanneer kan het voor de klant uit om te beginnen met Google adds? Met deze vraag beginnen wij te rekenen, wat moet de Return On Adds Spent zijn en wat is hiermee het bedrag van de Cost Per Click kan betalen. Wanneer dit solide staat gaat elke euro echt meer opleveren. Zo is het aantal bezoekers van Kiddy Colors verhoogt met x %

Website

Een website volledig naar de wens van de klant. Om dit te realiseren is er allereerst een geheel nieuwe huisstyle gerealiseerd. Op basis hiervan is er een conversie gerichte webshop gebouwd. Dit om de klant zoveel mogelijk in het aankoopproces te begeleiden van aankoop tot het uitpakken van de pakketjes, alles in dezelfde style!

Drukwerk

Bij het opstellen van een nieuwe huisstyle hoort natuurlijk ook voldoende zichtbaarheid, alleen zo kun je een merk bouwen. Zo zijn er diverse kaarten en stickers ontwikkeld om zo de pakketten een herkenbare look and feel te geven.

 

Na de overname van dit bedrijf wilde graag een eigen gezicht eraan geven. ZZpair kwam gelijk met dit mooie logo, wat perfect past bij wat we willen uitstralen. Ze zijn niet alleen snel maar ook betaalbaar. Na het aanpassen van het logo was de website aan de beurt. Ook hier hebben ze ons goed meegeholpen. Ze zijn heel veelzijdig, van het regelen voor het maken van productfoto’s tot het drukwerk van stickers, kaarten en flyers kan je aan ze uitbesteden.

Sylvia

Kiddycolors