Het ontwerp dat echt bij jou past.

Combineer jouw wensen en ideeën met de kennis en creativiteit van onze designers. Ontvang unieke vormgeving wat gebaseerd is op jouw bedrijf. Authentieke ontwerpen zorgen ervoor dat je bedrijf herkenbaar wordt voor de omgeving.

Maatwerk

100% tevreden

Brand building

Grafische vormgeving geeft jouw bedrijf een unieke look-and-feel. Laat de creativiteit van ZZPair los op jouw project. Door eerst samen het project op te stellen krijgen wij een goed beeld van wat er benodigd is. Je projectomschrijving in combinatie met een moodboard zijn de beginselen van jouw unieke content. Vervolgens gaan onze designers aan de slag en geven ze jouw meerdere opties die aansluiten op de wens. 

Is het dan al klaar? Nee, natuurlijk niet. Wij gaan door totdat jij tevreden bent met het eindresultaat. Dit doen we aan de hand van feedbackrondes. Hier schiet jij op een aantal concepten en voorziet deze van feedback. De designer kan vervolgens weer aan de slag. 

100% tevreden met het eindresultaat? Mooi, dan ontvang je van ons de werkbestanden. Diverse bestandformats, lettertypes, beeldmerken, kleurcodes en een huisstijlgids. Met deze bestanden kun je wel vooruit.

Maar wat ontwerpen jullie zoal? Eigenlijk alles, maar dit komt in de praktijk vaak neer op het volgende:

  • Logo’s
  • Visitekaartjes
  • Flyers
  • Animaties
  • Infographics
  • Ontwerp voor belettering 
  • Kleding
Benieuwd wat ZZPair voor jou kan betekenen op het gebied van grafische vormgeving? Kom met ons in contact en wij bespreken graag de mogelijkheden.

Geef je merk kleur.

Maatwerk

Zet je wensen en ideeën om naar de realiteit. Onze designers zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk.

100% Tevreden

Wij stoppen niet voordat jij tevreden bent. Met meerdere opties per feedbackronde zorgen wij ervoor dat jij met een glimlach de deur uit loopt.

Brand building

Grafische vormgeving passend zijn bij je bedrijf. Wij trekken je huisstijl door tot in de laatste details. Zo kom jij over zoals je wilt overkomen.

Één contactpersoon

Je krijgt één vast contactpersoon voor al je projecten bij ZZPair. De projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt!

Het beste voor jou

Wij streven naar perfectie en denken met je mee.  Zo adviseren wij waar dat nodig is en werken we gezamenlijk naar het beste resultaat. 

All in

Afnemen voor wat je gebruikt vinden wij heel normaal. Om die reden hanteren wij zonder poes pas een overzichtelijk all-in tarief.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.