Voor al jouw drukwerk en promotie artikelen.

Op basis van jou wensen zorgen wij voor een passende drukwerk oplossing. 

Er zijn diverse mogelijkheden op gebied van afwerking en kwaliteit. Wij zoeken dit voor je uit en nemen de beste opties met je door. Zo sluit het drukwerk altijd aan bij jouw wensen. Daarnaast is het mogelijk dat één van onze ontwerpers de vormgeving van het drukwerk of promotie materiaal verzorgd.

Merkgericht

Snelle bezorging

Professioneel

Ook voor drukwerk en promotiewerk ben je bij ZZPair op het juiste adres. Wij zorgen er voor dat je bedrijf offline  op de kaart wordt gezet. Wij zijn aangesloten bij diverse leveranciers zodat wij je altijd een passend voorstel kunnen geven. Daarnaast is het een voordeel dat er een extra paar ogen meekijkt. Ons professionele advies én een digitale proefdruk krijg je er gratis bij. Het aanleveren van de juiste bestanden is soms lastig, hier ondersteunen wij je graag bij.

We leveren hoge en constante kwaliteit af, zo weet je zeker dat je voor geen onverwachte teleurstellingen komt te staan. Wil je de producten op locatie leveren of liever bij jou op de zaak? Stem het met ons af en wij zorgen dat de producten op het juiste moment op de juiste plek zijn.

Omdat de opties en mogelijkheden bijna oneindig zijn durven wij met trots te zeggen dat wij enkele uitdaging uit de weg gaan. Hieronder zijn een aantal producten benoemd die populair zijn:

  • Folders
  • Stickers
  • Posters
  • Visitekaartjes
  • Flyers
  • Pennen

Daarnaast verzorgen wij ook beurspromotie zoals beachvlaggen, raambestickering en autobestickering. Heb jij een product dat je graag wilt drukken of bedrukken? Neem dan contact op en onze projectmanagers gaan aan de slag.

Druk met jouw drukwerk.

Merkgericht

Ons doel is om bij te dragen aan groei. Wij kijken en denken mee waar mogelijk. Daarnaast zorgen wij dat het eindproduct en de werkwijze aansluit bij jouw merk. 

Snelle bezorging

Wij kunnen bezorgen wanneer en waar jij wilt. Zit er spoed achter en heb je het de volgende dag nodig? Geen probleem, wij regelen het!

Professioneel

Jij zet de opdracht bij ons uit en wij regelen de rest. Wij houden van heldere communicatie en duidelijke afspraken.

Één contactpersoon

Je krijgt één vast contactpersoon voor al je projecten bij ZZPair. De projectmanager zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt!

Het beste voor jou

Wij streven naar perfectie en denken met je mee.  Zo adviseren wij waar dat nodig is en werken we gezamenlijk naar het beste resultaat. 

All in

Afnemen voor wat je gebruikt vinden wij heel normaal. Om die reden hanteren wij zonder poes pas een overzichtelijk all-in tarief.

Wij bespreken graag samen de mogelijkheden.