Even voorstellen Jasper

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Even voorstellen?

De laatste van de drie musketiers is aan bod! Mijn naam is Jasper Jongeneelen, ik ben 25 jaar en ben woonachting in de stad Groningen. In mijn vrije tijd kom ik graag aan mijn wekelijkse uurtjes sport maar vind ik het ook zeker niet erg om daarna s ’avonds op de bank neer te ploffen. Een goede serie, een gezellige borrel of een mooie wandeling ben ik altijd wel voor in. Daarnaast hou ik er van om te reizen en heb ik in het verleden het geluk gehad om al heel wat plekken van de wereld te zien. Gelukkig is er nog genoeg te ontdekken en dit ga ik ook zeker doen!

Na het afronden van mijn studie Bedrijfskunde wist ik zeker dat ik (op termijn) wat voor mijzelf wilde gaan beginnen. Dit moment kwam alleen eerder dan verwacht en vrijwel direct na mij studie heb ik samen met een vriend een tak van een uitzendbureau overgenomen. Tijdens de rebranding kwam ik er achter hoeveel tijd en energie het kost om met allerlei verschillende ZZP’ers te werken. Ook kwam ik er achter dat de ene ZZP’er veel commerciëler is dan de andere terwijl het eigenlijk om de juiste prijs-kwaliteit verhouding moet gaan. Dit kan beter dacht ik toen!

Samen met Jefry en Lennart heb ik het idee verder uitgewerkt en omgezet naar een bedrijf. Na een succesvolle pilot van 3 maanden besloten wij door te gaan met ZZPair. Het koppelen van de juiste ZZP’er aan de juiste opdracht is waar wij ons in specialiseren.

Mijn rol bij ZZPair is naast het begeleiden van diverse projecten, de financiële administratie en het meedenken in de algehele bedrijfsontwikkeling. Ik haal energie uit het onmogelijke mogelijk maken voor de klant. Ik werk graag gestructureerd en oplossingsgericht, een project is voor mij pas afgerond wanneer de klant tevreden is. Als een potentiële klant de stap neemt om met ZZPair in zee te gaan voel in de verantwoordelijkheid om de verwachtingen niet alleen waar te maken, maar te overtreffen. Dit resulteert, in mijn ogen, tot een duurzame samenwerkingen waarbij alle betrokken partijen profiteren.

Klaar om te ontdekken welke meerwaarde ZZPair voor jou kan hebben? Neem contact op en ik kijk graag samen naar de mogelijkheden.

Nog meer ontdekken

Blog

Mobiele website

Wist je dat 57% van de consumenten geen bedrijf aanraadt met een slechte mobiele website? Toen ik zelf voor het

Lees meer

Wil jij jouw bedrijf een boost geven?