Even voorstellen Lennart

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Even voorstellen?

Deze week ben ik aan de beurt; Even voorstellen met Lennart. Sinds het ontstaan ben ik onderdeel van het ZZPair team en sta ik onze klanten met een glimlach te woord.

Als 24 jarige geboren en getogen Groninger ben ik buiten kantoortijden te vinden op de voetbalvelden of in de sportschool. Daarnaast hou ik van goed eten buiten de deur. Aangezien 7 dagen per week uiteten net even te gek is mag ik thuis ook graag in de keuken staan. Momenteel speel ik in een vriendenteam bij GSVV The Knickerbockers en maak ik als centrale verdediger het leven zuur van de lokale spits. Om vervolgens met mijn team en diezelfde spits een borrel te drinken. Verder ben ik groot dierenvriend, voornamelijk een zwak voor honden. 

Tijdens mijn studie Bedrijfskunde heb ik al meerdere keren op het punt gestaan om het ondernemerschap in de praktijk te brengen. Na het starten van J&L Uitzenden 3 jaar geleden liepen we tegen een aantal punten aan. Hier werkten we uiteindelijk met een aantal ZZP’ers samen toen het idee van ZZPair is ontstaan. Waarom brengen we alle ZZP’ers niet onder één bedrijf samen en heeft de opdrachtgever één vast contactpersoon. Een service die nog niet aanboden werd. Samen met Jasper en Jefry hebben een gevarieerd team samengesteld. 

Momenteel hou ik mij als Projectmanager bezig met diverse klanttrajecten. Erg leerzaam en leuk om te zien dat elke klant weer nét een andere wens heeft. Vervolgens de wens om te zetten in een eindproduct wat past binnen budget is een leuke uitdaging. Naast het beheren van klanttrajecten ben ik verantwoordelijk voor de Juridische activiteiten bij ZZPair. Door deze twee erg uiteenlopende werkzaamheden is geen dag hetzelfde. 

 

Bij vragen denk ik graag met je mee. Hopelijk hebben we snel contact en zorgen we ervoor dat je marketing naar een hoger niveau getild wordt!

 

 

Nog meer ontdekken

Blog

Mobiele website

Wist je dat 57% van de consumenten geen bedrijf aanraadt met een slechte mobiele website? Toen ik zelf voor het

Lees meer

Wil jij jouw bedrijf een boost geven?