Even voorstellen Jefry

Even voorstellen Jefry

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Blog
  • Bericht reacties:0 Reacties

Even voorstellen?

Allereerst leuk dat je de moeite hebt genomen om dit te gaan lezen. Mijn naam is Jefry Deuze. 26 winters jong en sinds december 2019 actief betrokken bij ZZPair.

In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden met mijn fotocamera in de hand. Een heerlijke uitlaatklep. Het allerliefst maak ik foto’s in mooie steden of ergens rustig in de natuur. Daarnaast hou ik ook van sportfotografie, heerlijk om die snelheid en passie vast te leggen. Mocht ik nog energie over hebben ben ik te vinden op de racefiets door het mooie Groningen of ergens op het water in een zeilboot, heerlijk. Als ik dan hongerig thuis kom hou ik ervan om te koken, hier kan ik echt uren mee bezig zijn. Een bijpassend wijntje maakt de avond helemaal perfect! 

Hoe kom ik bij ZZPair? Ik was onlangs begonnen met een eigen bedrijf in content creatie en fotografie. Mijn uit de hand gelopen hobby resulteerde al snel in de eerste klanten. Echter kwamen er ook de eerste opdrachten die ik niet zelf kon uitvoeren. Kun jij mij helpen met mijn website? Ik moest dan nee antwoorden, doei klant.

Dit frustreerde mij dermate erg dat ik hier over na ging denken hoe zou ik dit graag anders zien? Nou het antwoord was vrij simpel ik wil het liefste ook klanten kunnen helpen met skills die ikzelf niet bezit maar wel in mijn netwerk zitten. De oplossing bleek echter alleen vrij lastig te realiseren. Na een gesprek met Jasper en Lennart bleek dat zij met hetzelfde zaten maar dan vanuit ondernemers oogpunt (hierover later meer). 

Het mooie aan ZZPair voor mij is dat wij iedereen in zijn behoeftes kunnen helpen. Wat past nou het beste bij jou en hoe kan ik zorgen dat jij echt beter wordt van de oplossing die wij bieden?


Mijn uitdaging is om de beste ZZP’er te zoeken om in te zetten bij opdrachtgevers. Van het ontwerpen van flyers tot het realiseren van de webshop naar jouw wensen. Ik doe mijn best om de wens en het gerealiseerde product zo dicht mogelijk bij elkaar te brengen en het resultaat nog niet beter te maken dat dat jij verwacht. Dit zodat jij trots kunt zijn op het resultaat maar ik dit ook zeker ben!

Mijn rol binnen ZZPair is vooral gericht op de ZZP’ers en daarnaast de interne marketing. Ook ben ik actief als Projectmanager bij diverse projecten. Mijn onderscheidende vermogen op kantoor? Mijn energie en mijn creativiteit. Geen oplossing is voor mij te gek. Gelukkig heb ik Jasper en Lennart om mij soms in toom te houden ;).

Maar genoeg over mij, ik kom natuurlijk het allerliefste in contact met jullie om te kijken of wij samen mooie dingen kunnen gaan creëren!

 

Geef een reactie